Gratismamman en introduktion. Gratismamman är en blogg om hur man kan leva rikt billigt. Gratistips, erbjudanden och tankar kring vardagsekonomi blandas upp med reflektioner, shoppingtips och olika metoder som är möjliga att använda sig av för att tjäna eller spara pengar.

Bloggen Gratismamman fyller 1 år i september. Det har varit ett fantastiskt roligt och lärorikt år. Tanken från början var att skapa en blogg som jag själv skulle vilja läsa. Om jag själv inte skulle vilja besöka min blogg – varför ska andra göra det? Jag anser att jag lyckats med konceptet – jag har gått från 35 (mina närmaste vänner och familj) läsare till närmare 7000 dagliga besökare. Tack alla underbara läsare – ni inspirerar mig att fortsätta leverera dagliga tips till er!

Grunden till mitt sätt att leva och till min strävan att hitta billigare alternativ har sin utgångspunkt i vår familjs aktiva val att vara hemma på heltid med barnen. Jag är fortfarande hemma med barnen. Det har nu gått 11 år sedan jag yrkesarbetade och hade en inkomst. Det har blivit mycket trixande för att få ekonomin att gå ihop på bara en inkomst. Men det har absolut varit möjligt och Dessa Erfarenheter och möjligheter jag vill dela med mig av till andra. Min ambitionen är att Bloggen ska ha substans. Jag uppdaterar bloggen dagligen. För att få ett  överskådligt och göra bloggen lätt att följa så hsr jag tre  bloggflöde har jag begränsat mig till att tre inlägg om dagen. Då kan jag solla fram de bästa tipsen och ni hinner gå igenom Dessa i lugn och ro. Uppdateringarna sker (med viss reservation) följande tider: 9.00, 13.00 och 18.00.

Vad har du som skiljer sig från andra?

Bloggen är skriven för läsaren, ur ett personligt perspektiv. Språket är anpassat för att alla ska kunna vara med och utvecklas inga nich-ord om de inte förklaras. En blogg som bygger på hur man gör, inte att man gör. En inspirationskälla för alla dom vill förenköa och förbättra sin ekonomi.
 

Vem är då gratismamman?

Jag heter Lotten Kolb och bor med min familj i en förort till Stockholm. Min familj består av man, fem barn en hund och två katter.

Gratismamman en introduktion

Jag är i grunden utbildad gymnasielärare i ämnena svenska och ekonomi. Jag har även en 2 årig utbildning i aktiehandel. Utöver detta har jag arbetat inom räddningstjänsten och har därigenom fått en gedigen erfarenhet av att möta och vägleda människor i kris. Numera yrkesarbetar jag inte traditionellt sett. Mitt liv och mitt jobb är min familj.

 

När jag vill vara bara jag och inte en mamma – tränar jag gärna på gymmet och avslutar med en lång dusch och bastu! En härlig promenad hem med hunden och energin är påfylld😃

Jag hoppas att ni uppskattar det jag skrivet. Har ni Tips och ideer eller intresse av att sammarbeta – Välkomna att höra av er. Alla kontaktuppgifter hittar ni under rubriken kontaktinformation.

Kommentera