Den 15 oktober är det åter dags för Barnens biodag. Biljetterna släpps idag den 9 oktober. 

Med Barnens Biodag vill SF manifestera barnfilmen på våra och erbjuda en festlig dag med ett brett urval av filmer, aktiviteter och erbjudanden.

Smygpremiärer av Den stora nötkuppen 2 och My Little Pony: The Movie. De visar även barn- och familjefilm ur den aktuella repertoaren. 

Barnens Biodag arrangeras på följande av SF Bios biografer: Filmstaden Råsunda, Filmstaden Heron, Filmstaden Sergel, Filmstaden Kista, Filmstaden Söder, Filmstaden Scandinavia, Filmstaden Bergakungen, Biopalatset Göteborg, Filmstaden Umeå, Filmstaden Luleå, Spegeln, Filmstaden Uppsala, Nya Filmstaden Västerås, Filmstaden Gävle, Filmstaden Linköping, Filmstaden Norrköping, Filmstaden Jönköping, Filmstaden Malmö, Malmö Entré, Malmö Royal, Filmstaden Helsingborg, Filmstaden Lund, Filmstaden Växjö, Filmstaden Karlstad, Filmstaden Örebro, Grand, Lidingö, Filmstaden Sickla, Filmstaden Täby, 

Kommentera