Okej…nu börjar det likna något. Ni har skaffat cashbackmöjligheter inför julen och nu ska vi även ordna med ytterligare återbäring…julen blir billig i år 😉

Nu tittar vi på möjligheterna kring shopping- och lojalitetsappen Wrapp, som jag ofta nämner i bloggen. Jag ska därför på ett enkelt och förhoppningsvis pedagogiskt sätt förklara hur man använder Wrapp och varför man ska göra det.

ffdb00c64eb76df64aa1823a8174be82
Har du Wrapp kan du ta del av erbjudanden från massa bra varumärken. Men för att du ska förstå HUR bra de faktiskt är måste jag nämna några av alla hundra som finns. Vad sägs om H&M, KappAhl, Clas Ohlsson, Happy Socks online pizza, Carin Wester, Prime Burger, Taco Bar och massor med fler.

Vi pratar alltså om seriösa butiker – Du kommer inte få erbjudande på något ‘fiskspa’ eller en ‘elektronisk nagelfil med fjärrkontroll’

  1. Ladda ner appen från App store eller Google Play – enklast är att bara klicka på länkarna jag har skapat åt er.
  1. Starta appen, fyll i dina uppgifter och koppla den till ditt Nordeakort.

Ange promokod 08zymw genom att klicka på gubben YOU.  Du får nu  ytterligare 100kr att utnyttja på valfri restaurang.får ni även 100 kr extra att utnyttja på valfri restaurang.

  1. Skrolla igenom och upptäck erbjudanden.

wrapp1

  1. Handla!Att Få pengar tillbaka sker helt automatiskt och kräver ingen instruktion. Det är pengar tillbaka direkt (inte i cash, utan – tillbaka in på kortet) för alla köp med erbjudanden.

    Allt klart och tydligt? Bra!

Kommentera