Julen närmar sig med stormsteg. Personligen köper jag de flesta av mina julklappar online. Jag letar bra erbjudanden, kampanjer, rabattkoder och använder mig av cashbacksidor.

Har ni ännu inte upptäckt cashback eller återbäringssidor så är det läge nu inför jul. . Cashback/återbäring  innebär att ni får en procentsats tillbaka när ni handlar online.

Jag rekomenderar  Cashbackshopping, Refunder, Cashbacker och Bonusway  som tillsammans har  flera hundra anslutna.

Som E-handelskonsument ansluter man sig till den återbäringssida man vill använda. Mitt råd är att ansluta sig till alla ovan nämnda då dessa har olika butiker anslutna till sig och även återbäringsprocenten kan skilja sig åt.

images

Fördelen är att återbäringen registreras per automatik direkt efter att köpet genomförts i butiken, utan att du behöver göra något själv. Utbetalningen sker dessutom kostnadsfritt till bankkontot via en enkel utbetalningsbegäran. Summorna kan gå från några hundralappar till tusentals intjänade kronor i återbäring om året. Tjänsten är givetvis helt utan kostnad och pengarna skattefria, då Skatteverket betraktar återbäringen som något de kallar för “sedvanlig rabatt” och sådan är skattebefriad. Man kan jämföra återbäringen med de rabatter som ges till exempel i en vanlig klädbutik och som även de är skattebefriade för konsumenten.

Kommentera