Jag har blivit ID kapad. Ingen rolig upplevelse, även om det till slut ordnade upp sig och jag fick ersättning för de köp som olovligt gjorts på mitt kort.

Bildresultat för visakort

Id-kapningar blir allt vanligare och vanligare. Idag är det vårt vanligaste bedrägeri. Någon stjäl dina personuppgifter och tar lån, bokar resor, beställer kreditkort, tecknar abonnemang och handlar saker i ditt namn, för dina pengar. Ofta tar det ett tag innan bedrägeriet upptäcks.

För min del började det hela med ett kreditkortsköp på Internet, varefter pengar började dras från kontot för produkter och tjänster jag inte beställ. Jag är glad att jag vid tillfället hade tjänsten   My Safety.  Det är en tjänst som bevakar din personliga kreditinformation och meddelar så fort något ändras. Det gör att du kan agera snabbt och stoppa eventuella bedragare i tid.  I My Safety ID-skydd ingår hjälp vid genomfört bedrägeri, juridisk hjälp vid behov samt ekonomisk ersättning.

Nu inför julhandeln – när många inköp sker via nätet råder jag er att vara försiktiga. Passa på att testa My Safety ID-skydd i 3 månader helt  gratis! Inga bindningstider eller dolda avgifter.

Kommentera