Jag har börjat använda mig av Matpriskollen.se för att försöka spara in pengar på våran matkonsumtion. Matpriskollen har en bra tjänst där ni får snabb och bra överblick över olika butikers erbjudanden den aktuella veckan och ni kan enkelt skapa inköpslistor till olika butiker. Matpriskollen är ingen säljsida utan en oberoende och gratis tjänst för konsumenter.
Den finns även som app och via mobilen kan ni lägga bevakningar på varor som just ni vill handla t.ex. blöjor, köttfärs, kaffe mm. Erbjudanden läggs ut i den ordning de kommer in till matpriskollen. Många butiker har förstått det smarta med matpriskollen och delger informationen redan innan en ny vecka börjar.
Genom att använda matpriskollen i mobilen eller webben, kan ni förhoppningsvis spara många 1000-lappar varje år. Det är dessutom miljösmart!

Instruktionfilmer hittar ni här

Välkommen att prova ni med!

Kommentera