Jag älskat att utnyttja prenumerationseebjudanden. Det kommer ni som följer bloggen snart märka. Men ibland kan det vara svårt att hålla koll på vilka prenumerationer som är aktiva och vilka man avslutat – det kan gälla – bredbandsabonnemang, mobilabonnemang, matkassar, Spotify, gymkort, tidningar och försäkringar? Det går att prenumerera på i stort sett allt. Problemet är att ju fler återkommande betalningar du har, desto sämre koll får du på din ekonomi. Pengar dras automatiskt, du får sällan kvitton, och de dras på olika datum med olika belopp. 

Mina Tjänster tillhandahåller Sveriges första samlingsplats för prenumerationstjänster och återkommande betalningar. Där kan du med hjälp av ett online-baserat verktyg enkelt och tryggt teckna, avsluta och överblicka alla dina tjänster. Ett konto, ett lösenord, full kontroll. Dessutom enkelt och lätt att navigera.

Tjänsten är helt kostnadsfri att använda.

Kommentera